Doelstellingen

Logo_Sferos_medium Dit jaar treedt Sferos Deinze met twee ploegen aan in de provinciale competitie. Sferos A maakt het waar in Promo 2, onder de deskundige leiding van Ettoumi Abdelilah. Sferos B treedt aan in Promo 4, met als trainer Kevin Verhulst. Onze Promo 4 ploeg bestaat uit spelers van eigen jeugd. Daar is het resultaat van ondergeschikt belang. Het is de bedoeling om deze spelers te laten proeven van het niveau en door te laten groeien naar Sferos A.
Logo_Jeugd_medium Sferos Deinze blijft uitgesproken de kaart van de jeugd trekken. De continue inspanningen betreffende recrutering zorgen ervoor dat we nu reeds enkele jaren actief zijn op alle jeugdniveau’s (5-18 jaar) en dat een een groot deel van die spelers reeds de overstap naar het senioren competitieniveau succesvol hebben gezet. Spelertjes die interesse hebben om aan te treden in één van onze jeugdploegen, zijn op elk ogenblik welkom. We richten daartoe eigen initiatiemomenten in en verzorgen sportdagen en turnlessen op scholen. Neem gerust contact met ons op indien je het zelf ook voelt kriebelen. Je kan totaal vrijblijvend enkele trainingen komen proeven zodat je volledig overtuigd geraakt!
Logo_Martinus_medium De VOBOG-ploeg is gericht naar oud competitiespelers van Sferos, die het iets rustiger aan willen (of moeten) doen, maar die de competitiegeest toch niet kunnen missen. Er wordt 1 keer per week getraind. Onze VOBOG-ploeg treedt aan in 2e VOBOG.
Logo_EskaRRee_medium Eska-wat? Enkele ouders van de jeugdspelers kregen zelf zin om af en toe eens een balletje te slaan. De inmiddels uitgebreide groep speelt 2 uurtjes alle 2 weken. Er wordt zuiver voor het plezier gespeeld, competitie is niet aan de orde bij EskaRRee. Iedereen met of zonder volley-ervaring met een link naar Sferos is van harte welkom! Stuur ons een berichtje en je krijgt alle nodige informatie!